Tisza-Tó, Kisköre – a természetbúvárok paradicsoma

"ha itt a nyár, ugye komám....
.......vígan lépked akár a tornász, így megy a nagy ho-ho-ho horgász..."

Látogassa meg Magyarország egyik természeti csodáját, győzödjön meg a saját szemével arról, hogy milyen hihetetlen kincs birtokában vagyunk! Abádszalóki medence, hódrágta erdők, tiszavirágzás, páratlan halban gazdag vidék, madárles, vízierőmű..... Csak néhány azon látnivalók közül amit oly sokan nem ismernek még, de ahová ismerősként visszatérni mindig szívmelengető érzés....
Biciklivel bejárni a vidéket, vagy gyalogosan barangolni, csónakot bérelve felfedezni a tó szépségét vagy horgászként gyűjteni a zsákmányt....

A Tisza-tó észak-keleti részén Kisköre üdülőövezetében álló, előtetős faház önálló telekkel 4-6 fő részére kiadó. A jól felszerelt apartmanban minden megtalálható ami megkönnyíti a pihenést. A kerti grillező remek teret ad hangulatos főétkezéseknek, a halpucolón előkészített finomságokat bográcsban is megfőzhetjük. Az árnyas, előtetős teraszon szunyókálhatunk egy jót ebéd után, vagy zsugázással búcsúzhatunk a tartalmas naptól. Parkolási lehetőség több autó részére az udvarban.

Helyi specialitásokat, halételeket kínáló, magyaros ízvilágú étterem a közelben, ezért ha családi eseményt szeretne megünnepelni erre is remek lehetőség adódik. Strandolás a Kiskörei strand területén lehetséges, amely néhány percre van. Motorcsónak sójázási lehetőség 2 utcányira a Kiskörei kikötőben (Jászsági csatorna torkolat) ahol egész szezonban saját kikötőhely rendelkezésre áll. Itt van lehetőség motoros rocsó kölcsönzésére, ha a közelben lévő vízivilágot szeretnénk megismerni.

Kihagyhatatlan programként ajánljuk a Poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatását, ahol az édesvíz élővilágával ismerkedhetünk meg egy óriási akvárium meglátogatásával, vezetővel végigsétálhatunk a tanösvényen, ahol a tó madár-élővilágát szemlélhetjük meg. Tiszafüred varázslatos kikötője az Albatros kikötő, ahonnan kis rocsókkal, vezetővel vagy anélkül vízitúrát tehetünk, igazi Tüskevár feeling!!! - a gyerekek kedvence.

Kifejezetten természetbarát családok, fanatikus horgászok és kikapcsolódásra vágyó baráti társaságok részére ajánlott!

Tekintettel a nyaralóház iránti nagy érdeklődésre a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk regisztrálni.

06-70-9441375

Fotógaléria